www.ferospoj.cz :: Set odvodňovacích žlabů s příslušenstvím (28.03.2024 - 20:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set odvodňovacích žlabů s příslušenstvím

Set odvodňovacích žlabů s příslušenstvím je set tří lineárních odvodňovacích žlabů pro snadné odvodnění plochy před garáží, příjezdovou cestou nebo terasou. Odvodňovací žlaby jsou chemicky a mechanicky odolné až do 1,5 tuny zatěže. Díky použitým materiálům jako je žarový zinek, ocel a plast mají prakticky neomezenou životnost. Díky své nízké hmotnosti se s odvodňovacími žlaby dobře manipuluje. Dokonale hladký povrch zajišťuje výborné odtokové parametry. Celková délka setu je 3 m. Snadno se napojuje na kanalizaci typu DN 70 nebo DN110.

Tento set pro odvodňovací žlaby obsahuje:

  • 3 x žlab s pozinkovanou mříží s nosností 1,5 t (A15);
  • 2 x čelo;
  • 1 x vertikální odtok.

 

Prodej odvodňovacích setů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set odvodňovacích žlabů s příslušenstvím naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!