www.ferospoj.cz :: Rošt podlahový ocelový SP 230-34/38, DIN 24537, pozinkovaný (28.03.2024 - 15:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rošt podlahový ocelový SP 230-34/38, DIN 24537, pozinkovaný

Podlahové rošty SP, pozinkované. Provedení SP - nosnou strukturu roštu tvoří pásy 30/2 mm, jejichž stabilitu zajišťují rozpěrné pruty z taženého zkrouceného drátu. Ty jsou do nosných pásků na automatickém svařovacím zařízení vlisované a přivařené, rošt je olemován.
Ocelové rošty najdou své úplatnění v řadě stavebních a zámečnických projektů. Používají se nejen v průmyslových provozech, v autoprůmyslu, při stavbě pochozí venkovní lávky, využijete je také u celé řady "domácích" projektů včetně stavby venkovního schodiště u rodinného domu (ocelové schodnice jsou vyráběny včetně protiskluzné hrany a se širší bočnicí pro snadné upevnění ke konstrukci, viz. schodnice).

Podlahové rošty mají pro tzv. normální podmínky dostatečné protiskluzové vlastnosti, první rozměr je nosný. Jinými slovy, pokud chcete rošt umístit nikoliv do rámu (4 opěrné body), ale pouze na dva opěrné body, lze tak učinit pouze po rozměru, který je definován jako délka roštu. Např. rošt nosné šířky 300 mm musí být mezi dva body nosné konstrukce umístěn právě po rozměru 300 mm, nikoliv na délku 1 m. Únosnosti jsou k dispozici v dokumentu ke stažení.
Na zakázku lze vyrobit jak atypický (výše neuvedený) rozměr roštu či rošty se speciální protiskluzovou úpravou - do prostředí s výskyty olejů, ledu či na lávky se sklonem. Vyrobit lze také rošty z nerezové oceli.

Některé rozměry roštů lze doručit jako "balíkovou zásilku" za velmi příznivé ceny přepravy. Cenu přepravy zjistíte po vložení zboží do našeho chytrého košíku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rošt podlahový ocelový SP 230-34/38, DIN 24537, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!