www.ferospoj.cz :: Řetězy sněhové tekuté, ve spreji, Den Braven DISTYK (18.04.2024 - 03:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Řetězy sněhové tekuté, ve spreji, Den Braven DISTYK

Tekuté sněhové řetězy ve spreji DISTYK od výrobce Den Braven jsou skvělým pomocníkem v zimním období, kdy Vás a Váš vůz dostanou z nesnází. I přes mírné zimy v naší krajině se můžete dostat do problémů, ale ocelové řetězy na kola s sebou pravděpodobně nevozíte. Jejich alternativa ve spreji sice není samospásná, ale přesto umí být velmi nápomocná v řadě situací. Účinek tekutých řetězů je pouze dočasný, kdy poskytuje kolům větší trakci a adhezi k povrchu. Tím omezuje prokluzování kol a zvyšuje pravděpodobnost, že se s autem "vyhrabete". Krátkodobě také snižuje riziko nebezpečí smyku. Sněhové řetězy DISTYK ve spreji jsou vhodné pro gumové pneumatiky všech vozidel. V žádném případě však plně nenahrazují ocelové řetězy.

Prodej tekutých sněhových řetězů DISTYK, Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. 
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Řetězy sněhové tekuté, ve spreji, Den Braven DISTYK naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!