www.ferospoj.cz :: Profil L hliníkový, EN AW 6060 (AlMgSi) (29.03.2024 - 11:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Profil L hliníkový, EN AW 6060 (AlMgSi)

Hliníkový profil tvaru L, různé šířky ramen a tloušťka materiálu. Neeloxované hliníkové profily, které jsou kvůli transportu k zákazníkovi ze standardních délek 6 m naděleny na délky 2 m, respektive 3 m.

Níže naleznete možné rozměrové varianty, které za standardních podmínek skladujeme my či náš velkoobchodní partner. Hliníkové profily L jsou tak k dodání obratem. Proti poptávce Vám jsme schopni nabídnout také jiné rozměry, dodací lhůta pak činí cca. 1 týden.

P O Z O R! Tyče v délce 2 m jsou ve váze do 50 kg expedovatelné balíkem. Níže však naleznete také délky 3 m, ty už jsou k zákazníkovi dodávany v režimu paletové přepravy (cena se vypočítává v závislosti na váze a kilometrech). S ohledem na nízkou váhu hliníku se u zakázek běžného rozsahu nejedná o žádné "dramatické" vícenáklady, u větších zakázek vše řešíme také s pomocí vlastní dopravy.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Profil L hliníkový, EN AW 6060 (AlMgSi) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!