www.ferospoj.cz :: Příchytka plotových dílců, pro sloupky 60 x 40 mm, pozinkovaná (28.03.2024 - 21:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příchytka plotových dílců, pro sloupky 60 x 40 mm, pozinkovaná

PŘÍCHYTKY PRO PLOTOVÉ PANELY 60 X 40 MM, pozinkovanÉ

Příchytky pro plotové panely zinkované, pro sloupky z jacklu o průřezu 60 x 40 mm. V naší nabídce máme i příchytky pro sloupky o průřezu 60 x 60 mm a barevné varianty příchytek. Tato příchytka vám výrazně usnadní montáž plotového drátěného dílce ke sloupku. Potřebný počet příchytek na plotové díly se liší v závislosti na výšce. Součástí dodávky je šroub do speciální matice ANTIVANDAL, která se při správném dotažení strhne a nelze ji snadno demontovat.

Provedení příchytky

  • průběžné
  • koncové
  • rohové

Uchycení plotového panelu příchytkou

K hranatým sloupkům o průřezu 60 x 40 mm se panely fixují příchytkami pod vodorovný drát za pomoci šroubů a bezpečnostních matic (součást balení). Sloupky by od sebe měly být vzdáleny 258 cm a plotové panely se na ně uchytí z boční strany pomocí příchytek (viz návod). Počet potřebných příchytek je vždy uveden u konkrétního plotového panelu dle výšky.

Co je potřeba na stavbu plotu z plotových dílců?

 

Na této produktové kartě naleznete pozinkované příchytky. Barva na obrázku výše je pouze ilustrační.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příchytka plotových dílců, pro sloupky 60 x 40 mm, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!