www.ferospoj.cz :: Příchytka plotových dílců na kulaté sloupky, různé barvy (16.04.2024 - 06:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příchytka plotových dílců na kulaté sloupky, různé barvy

PŘÍCHYTKY PRO PLOTOVÉ DÍLCE NA KULATÉ SLOUPKY, RŮZNÉ BARVY

Příchytky pro plotové dílce, pro sloupky kulaté různých rozměrů a barev. Tato příchytka vám výrazně usnadní montáž plotového drátěného panelu ke sloupku. Nabízíme příchytky v barevných variantách stříbrná, zelená, černá, antracit a hnědá. Potřebný počet příchytek na různé výšky plotových dílů se liší podle výšky pletiva.

Varianty příchytky

Kromě průběžných příchytek naleznete výše v rozměrových variantách také příchytky koncové pro krajní sloupky a příchytky s objímkou 48 / 60 mm. Tyto dimenze sloupků jsou většinou běžné pří instalaci plotové brány do plotového systému. Použití příchytky v rohu plotového dílce se řeší použitím dvou koncových. Rozměry daných variant naleznete níže. 

Instalace plotové příchytky

Příchytka se umístí pod vodorovný drát plotového dílce, který se vloží do plastového vymezovače. Součástí dodávky je plastový vymezovač, objímka, nerez šroub a speciální matice ANTIVANDAL, která se při správném dotažení strhne a nelze ji snadno domontovat. Potřebný počet plotových příchytek naleznete vždy u konkrétního plotového dílce. Osová vzdálenost mezi sloupky musí být 258 cm.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příchytka plotových dílců na kulaté sloupky, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!