www.ferospoj.cz :: Příchytka napínacího drátu, s hřebem (19.04.2024 - 05:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příchytka napínacího drátu, s hřebem

Příchytka napínacího drátu s hřebem

Příchytka napínacího drátu slouží k uchycení napínacího drátu na sloupky u pletivového plotu. Příchytka je vyrobena z plastu, takže nepodléhá korozi a disponuje dlouhou životností. Příchytky nabízíme v zelené a čené barvě.

Pokud vám nevyhovují příchytky s hřebem, můžete je nahradit příchytkami se samovrtým šroubem, které mají jiný způsob instalace. Díky samovrtnému šroubu je lze instalovat bez předvrtání otvoru za pomoci aku šroubováku s příslušným bitem.

Kolik příchytek je potřeba ke stavbě plotu?

Příchytky napínacího drátu se umisťují na plotové sloupky. Při výšce pletiva do 150 cm se používají dvě příchytky na každý sloupek, které drží horní a dolní napínací drát. Pokud volíte pletivo o výšce 150 cm a více, doporučujeme použít také třetí (středovou) řadu napínacího drátu, a budete tedy potřebovat na každý sloupek tři příchytky. Počet příchytek není ovlivněn tím, zda pro stavbu plotu používáte zapletené či nezapletené pletivo.

Příchytky napínacího drátu se nepoužívají u sloupků, na které se dávají napínací strojky. Jedná se konkrétně o tyto sloupky:

  • na začátku plotu
  • v každém rohu plotu
  • při každé změně směru plotu
  • každých nejvýše 25 metrů rovné délky plotu
  • na konci plotu

 

Montáž příchytek napínacího drátu s hřebem

Do plotového sloupku předvrtejte vrtákem o průměru 8 mm díru. Vložte plastovou část, do které ze shora navlečte napínací drát. Poté kladivem zalučte hřeb, čímž dojde k fixaci příchytky i napínacího drátu.

Co je potřeba na stavbu plotu?

 

Potřebné množství všech komponent se dozvíte v článku kalkulace ceny plotu.
Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na poptavky@obchodprodilnu.cz ideálně i s jednoduchým náčrtkem pozemku.
Rádi Vám cenu plotu ZDARMA spočítáme!

Doprava a dostupnost pletiv

Snažíme se v sezóně držet vysoké skladové zásoby pletiv, abychom mohli dodávky realizovat obratem. Plot včetně příslušenství Vám zašleme po celé ČR prostřednictvím paletové přepravy nebo zavezeme naším vozem.

Návod na stavbu plotu z pletiva

Montáž plotu zvládnete svépomocí bez asistence firmy. Podívejte se na naše články, které se týkají výběru a montáže plotu:

Jak betonovat sloupek?
Jak vybrat pletivo?
Jak vybrat plotové sloupky?
Co vše je třeba na stavbu plotu?
Podhrabové desky - ano či ne?

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příchytka napínacího drátu, s hřebem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!