www.ferospoj.cz :: Příchytka k plotovým panelům, PILOFOR SUPER STRONG (19.04.2024 - 06:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příchytka k plotovým panelům, PILOFOR SUPER STRONG

Příchytka k plotovým panelům PILOFOR SUPER STRONG

Příchytka k plotovým panelům PILOFOR SUPER STRONG je příchytka vyrobená z plastu určená pro přichycení svařovaných plotových panelů PILOFOR SUPER STRONG k čtyřhrannému sloupku 60 x 60 mm. Tyto plotové panely u nás můžete zakoupit ve dvou variantách - pozinkované a poplastované barevným PVC. Vzhledem k síle panelů jsou i příchytky velmi robustní, aby byla zajištěna pevnost celého oplocení. Příchytky nabízíme v zelené, černé a bílé barvě.

Šroub o průměru M6 není součástí balení. Krytka na šroub je součástí balení.

Potřebný počet příchytek na jeden panel je určen výškou oplocení a je uveden u každého plotového panelu.

Montáž plotových dílců

Montáž svařovaných dílců hravě zvládnete svépomocí. Oproti pletivu je zde nutné opravdu přesně měřit, protože panely vyžadují přesnou rozteč sloupků. Přesný rozestup sloupků je dán typem montáže a typem použitých příchytek. Před stavbou doporučujeme vyzkoušet konkrétní kombinaci panelu, sloupku a příchytky, a podle toho teprve zahájit výkop pro sloupky. Návod pro montáž plotových dílců na čtyřhranné sloupky  60 x 60 mm najdete v dokumentech ke stažení.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příchytka k plotovým panelům, PILOFOR SUPER STRONG naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!