www.ferospoj.cz :: Podlaha dřevěná pro zahradní domky KARIBU (28.03.2024 - 20:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podlaha dřevěná pro zahradní domky KARIBU

Dřevěná podlaha pro zahradní domky KARIBU je vyrobena z vysoce kvalitních smrkových profilů a povrchově neošetřena. Před montáží je nutné všechny stavební díly ošetřit hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) z vnější i vnitřní strany dílců. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zahradního domku. Na podlahu je možné použít speciální nátěry na dřevěné podlahy - např. pružný polyurethanový nátěr.

Základy domku:
Horní hrana základu by měla přesahovat cca 10 cm nad okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do roviny a odvodněn. Musí být zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků. Podložte trámky pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Základ se provádí třemi způsoby:

  • pásový základ
  • sypaný betonový základ
  • betonová deska


Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady: podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží zahradní domek o mnoho let déle.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podlaha dřevěná pro zahradní domky KARIBU naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!