www.ferospoj.cz :: Pletivo žebírkové, bez rámu a povrchové úpravy (28.03.2024 - 20:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo žebírkové, bez rámu a povrchové úpravy

Žebírkové pletivo je vyrobené z oceli a bez povrchové úpravy. Jedná se čistě o vnitřní výplet, tzn. bez rámu, vhodný pro dodatečnou povrchovou úpravu po realizaci svárů apod. Dráty mají na každé straně formátu přesah, proto je formát výše definován včetně zmíněného přesahu. Díky přesahujícím drátům je možné žebírkové pletivo do rámu umístit i bez sváru.

Prodej žebírkového pletiva je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. 
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených pletiv Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo žebírkové, bez rámu a povrchové úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!