www.ferospoj.cz :: Pletivo poplastované čtyřhranné nezapletené, balení KOMPAKT, oko 60 mm (20.04.2024 - 00:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo poplastované čtyřhranné nezapletené, balení KOMPAKT, oko 60 mm

Pletivo plotové nezapletené, poplastované. Zřejmě nejčastěji používané pletivo k oplocení velkých zahrad u rodinných domů, díky poplastování v zelené barvě pletivo tzv. neruší a je mnoho let bezúdržbové. Vybrat si můžete z několika průměrů drátů, sílu drátu volíme dle předpokládané zátěže plotu (máme domácí zvíře? návětrná strana? podhorská oblast? odčasné řešení?...).

Pokud se chystáte na stavbu plotu svépomocí, do tohoto pletiva není vpleten napínací drát. Ten se vplétá při vlastní realizaci plotu (od výšky 1,5 m je doporučeno instalovat drát také na středovou část pletiva). Stavba plotu je sice časově náročnější, pletivo se však zase lépe vypíná a docílíte snáze ideálního vypnutí.

Pletivo plotové poplastované je našim zákazníkům doručováno za nejlepší možné ceny přepravy, které se odvíjejí od počtu objednaných balení. Chcete-li se na ceny dopravy informovat ještě před vložením objednávky do naší online prodejny, napište nám přes kontaktní formulář na stránce Kontakt nebo telefonujte na +420 777 610 961.

Pokud se při svém nákupu přes naši on-line prodejnu zaregistrujete (cca. 2 až 3 minuty času), nakoupíte pletivo se slevou. U větších zakázek Vám tato sleva významně kompenzuje náklady na přepravné!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo poplastované čtyřhranné nezapletené, balení KOMPAKT, oko 60 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!