www.ferospoj.cz :: Pletivo plastové, čtyřhranné, POLYNET (18.04.2024 - 15:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo plastové, čtyřhranné, POLYNET

Pletivo plastové, čtyřhranné, POLYNET

Plastové pletivo POLYNET je čtyřhranná polyethylenová plotová síť české výroby. Pletivo je  kvalitní s dlouhou životností a prakticky bezúdržbové. Plastové pletivo je vyrobeno v zelené barvě.

Popis a vlastnosti plastového pletiva POLYNET

Toto pletivo je kompletně vyrobeno z plastu. Čtyřhranná oka mají rozměry 10 x 10 až 27 x 27 mm podle zvolené varianty. Velikost ok je však orientační a může se lišit o +/- 5 mm z důvodu tepelné roztažnosti materiálu a způsobu výroby. Pletivo neobsahuje žádný ocelový drát, proto nehrozí zrezivění. Výšku pletiva nabízíme od 800 mm až do výšky 1500 mm. Pletivo je dodáváno v rolích o návinu 10 nebo 50 m.

Použití plastového pletiva POLYNET

Pletivo POLYNET najde využití v zahradách, v lesnictví jako ochrana stromků před okusováním zvěří nebo v zemědělství např. ke zpevnění podkladu svahů.

Doprava a dostupnost pletiv

Snažíme se v sezóně držet vysoké skladové zásoby pletiv, abychom mohli dodávky realizovat obratem. Plot včetně příslušenství Vám zašleme po celé ČR prostřednictvím paletové přepravy nebo zavezeme naším vozem.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo plastové, čtyřhranné, POLYNET naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!