www.ferospoj.cz :: Penetrace akrylátová malířská, Den Braven (28.03.2024 - 13:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrace akrylátová malířská, Den Braven

Malířská akrylátová penetrace Den Braven je jednosložková kapalina na bázi vodné disperze styrenakrylátového kopolymeru. Používá se ke zpevnění podkladů a sjednocení jejich přídržnosti. Použitím penetrace snížíte spotřebu barvy, zabráníte vzniku skvrn a nechtěnému odlupování nátěrových hmot. Je vhodná na penetrační a kotvící nátěry pod malířské interiérové hmoty, penetraci cementovápenných omítek, betonových panelů, sádrokartonových a cementovláknitých desek, jako impregnace fasádních omítek, betonů apod. Po vytvrzení vytvoří hladký a pružný slabě lepivý film. Při aplikaci spotřebujete přibližně 0,06 až 0,22 l na m2.

Prodej malířských akrylátových penetrací Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrace akrylátová malířská, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!