www.ferospoj.cz :: Pavilon zahradní VITAVIA HELENA, LanitPlast (29.03.2024 - 03:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pavilon zahradní VITAVIA HELENA, LanitPlast

Zahradní pavilon HELENA od renomované společnosti z Velké Británie s názvem Vitavia Garden LTD. Velmi kvalitní a odolný skleník Helena opláštěný bezpečnostním sklem a střechou pokrytou dutinkovým polykarbonátem špičkové kvality. Pavilon Helena dodáváme ve dvou barvách, kovově stříbrná (eloxovaný Al) a tmavě šedá (lak).

Zahradní pavilon dovážený do ČR firmou LanitPlast, který nese název HELENA, řadíme do kategorie "PREMIUM" (prémiová kvalita za rozumnou cenu).
Jedná se o skleník nebo chcete-li zahradní pavilon, který je možné dlouhodobě využívat jako skleník, jednoduchou zimní zahradu či jako jako uzavřenou terasu. Jelikož je pavilon Helena opláštěný jednoduchým bezpečnostním sklem o síle 4mm, nemá dostatečnou tepelnou izolaci/ochranu pro jeho užívání i v zimních měsících.

Zahradní pavilon Lanitgarden HELENA je vyroben z hliníkových profilů (eloxováno), jeho stěny jsou osazeny bezpečnostním sklem o síle 4mm (plavené sklo, drobné sptřípky) a na střechu bylo použito kvalitního tepelně - izolačního komůrkového polykarbonátu o síle 10 mm.
V tomto případě se bavíme o polykarbonátových deskách (dvoustěnný dutinkový polykarbonát) té nejvyšší kvality od německého výrobce. UV ochrana je u tohoto produktu samozřejmostí.
Velikou výhodou tohoto skleníku, je způsob ukotvení již zmíněných polykarbonátových desek. Desky jsou do AL profilů zasunuty, což v konečném důsledku výrazně zvyšuje stabilitu, pevnost a v neposlední řadě i nosnost střechy.
Konstrukce střechy v sobě obsahuje i vestavěný okapový systém. Voda z okapu je odváděna do dvou plastových svodů v předních rozích skleníku. 

K základní výbavě zahradního pavilónu Vitavia Helena patří samozřejmě i dvoukřídlé posuvné dveře, které se dají bez větších obtíží umístit na na boční či čelní stranu skleníku. Umístění dveří je jen a jen na Vás. Dveře se dají uzamknout masivním zámkem s patentním klíčem (je součástí balení).

Skleník Helena je možné postavit pouze na rovnou a pevnou podlahu nebo na klasickou betonovou či zděnou podezdívku. Zda-li bude podlaha dřevěná, betonová či dlážděná, je opět na Vašem uvážení.

POZOR! V případě, že se rozhodnete pro stavbu pavilonu na zděnou nebo betonovou podezdívku, vyčkejte prosím s její samotnou relizací. Se stavbou podezdívky začněte až ve chvíli, kdy máte zakoupen Vámi zvolený typ pavilonu VITAVIA a složenou jeho základní půdorysnou konstrukci. Uváděné rozměry zahradního pavilónu Helena jsou maximální vnější rozměry a tudíž nemohou být použity pro vyměření stavby podezdívky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pavilon zahradní VITAVIA HELENA, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!