www.ferospoj.cz :: Dílec plotový PILOFOR SUPER, 2D, drát 5/6 mm, zelený (29.03.2024 - 00:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dílec plotový PILOFOR SUPER, 2D, drát 5/6 mm, zelený

DÍLEC PLOTOVÝ PILOFOR SUPER, 2D, zelený

2D plotové dílce jsou velmi pevnou a přesto atraktivní možnosti oplocení majetku. Panely jsou tvořeny z jednotlivých drátů, které jsou k sobě pevně svařeny. Pro větší pevnost má plotový panel vodorovné dráty zdvojené. Dráty jsou pozinkovány a následně poplastovány barevným PVC, čímž je zaručena vysoká odolnost vůči korozi i vuči mechanickému poškození.

Vlastnosti plotových dílců PILOFOR SUPER

Jedná se o extra silný svařovaný plotový panel bez prolisu. Svislé dráty mají průměr 5 mm, vodorovné dráty mají průměr 6 mm. Oka panelu mají rozměr 200 x 50 mm. Plotové panely jsou dodávány ve standardizované délce 2500 mm a různých výškách. Panely jsou na jedné straně zakončeny ostny o délce 30 mm, které lze umístit dolů nebo nahoru. Druhá strana je ukončena vodorovně. Panely jsou vhodné v kombinaci s podhrabovými deskami. Díky zdvojeným vodorovným drátům mají plotové dílce PILOFOR SUPER velmi vysokou pevnost.

Použití plotových panelů PILOFOR SUPER

Plot z panelů PILOFOR SUPER se díky své vysoké pevnosti hodí pro oplocení domů, zahrad, průmyslových objektů, sportovišť, parků a hřišť.

Co je potřeba na stavbu plotu z plotových dílců?

VÝŠKA (MM) POČET PŘÍCHYTEK
1030 3
1230 4
1430 4
1630 5
1830 5
2030 6
2430 7

 

Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na poptavky@obchodprodilnu.cz ideálně i s jednoduchým náčrtkem pozemku.
Rádi Vám cenu plotu ZDARMA spočítáme!

Montáž plotových dílců PILOFOR SUPER

Montáž svařovaných dílců hravě zvládnete svépomocí. Oproti pletivu je zde nutné opravdu přesně měřit, protože panely vyžadují přesnou rozteč sloupků. Přesný rozestup sloupků je dán typem montáže a typem použitých příchytek. Před stavbou doporučujeme vyzkoušet konkrétní kombinaci panelu, sloupku a příchytky, a podle toho teprve zahájit výkop pro sloupky. Kliknutím na typ montáže si otevřete návod:

Výkop pro sloupky proveďte minimálně do hloubky 50 cm (ideálně 80 cm) a zabetonujte vybrané sloupky. Sloupky musí mít přesné rozsetupy a musí být vůči sobě dokonale rovnoběžné. Věnujte přípravě a betonování velkou pozornost, jinak nebude možné panely instalovat. Vzpěry nejsou pro svařované panely potřeba. Po vytvrdnutí betonu (cca týden) můžete instalovat panely do příchytek.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství.
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dílec plotový PILOFOR SUPER, 2D, drát 5/6 mm, zelený naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!