www.ferospoj.cz :: Dílec plotový PILOFOR SUPER FE, 2D, drát 5/6 mm, bez úpravy (29.03.2024 - 00:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dílec plotový PILOFOR SUPER FE, 2D, drát 5/6 mm, bez úpravy

Dílec plotový PILOFOR SUPER FE, drát 5/6 mm, bez úpravy

Plotové dílce bez prolisu jsou velmi pevnou a přesto atraktivní možnosti oplocení majetku. Panely jsou tvořeny z jednotlivých drátů, které jsou k sobě pevně svařeny. Dráty jsou bez povrchové úpravy. Extrémně silné plotové panely díky dvojitým horizontálním drátům.

Vlastnosti plotových dílců PILOFOR SUPER FE

Vodorovné dráty mají průměr 6 mm a svislé dráty 5 mm. V tabulce níže je uveden doporučený počet upevnění na sloupek pro dané výšky plotových dílců. Obdélníková oka mají rozměr 50 x 200 mm. Plotové panely jsou dodávány ve standardizované délce 2500 mm a různých výškách. Panely jsou na jedné straně zakončeny 30 mm ostny, které lze umístit dolů nebo nahoru. Druhá strana je ukončena vodorovně. Jsou vhodné v kombinaci s podhrabovými deskami.

VÝŠKA (MM) POČET PŘÍCHYTEK
1430 4
1630 5
1830 5
2030 6

 

Použití plotových dílců PILOFOR SUPER FE

Tyto dílce se upevňují na sloupky se čtyřhranným profilem. Provedení bez povrchové úpravy je vhodné například pro brány a další věci, které teprve půjdou do zinkovny nebo lakovny. Díky vysoké kvalitě a bezpečnosti jsou vhodné pro oplocení průmyslových budov, továren, vojenských prostorů, letišť, skladišť či sportovních stadionů.

Co je potřeba na stavbu plotu z plotových dílců?

Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na poptavky@obchodprodilnu.cz ideálně i s jednoduchým náčrtkem pozemku.
Rádi Vám cenu plotu ZDARMA spočítáme!

Montáž plotových dílců PILOFOR

Montáž svařovaných dílců hravě zvládnete svépomocí. Oproti pletivu je zde nutné opravdu přesně měřit, protože panely vyžadují přesnou rozteč sloupků. Přesný rozestup sloupků je dán typem montáže a typem použitých příchytek. Před stavbou doporučujeme vyzkoušet konkrétní kombinaci panelu, sloupku a příchytky, a podle toho teprve zahájit výkop pro sloupky. Kliknutím na typ montáže si otevřete návod:

Výkop pro sloupky proveďte minimálně do hloubky 50 cm (ideálně 80 cm) a zabetonujte vybrané sloupky. Sloupky musí mít přesné rozsetupy a musí být vůči sobě dokonale rovnoběžné. Věnujte přípravě a betonování velkou pozornost, jinak nebude možné panely instalovat. Vzpěry nejsou pro svařované panely potřeba. Po vytvrdnutí betonu (cca týden) můžete instalovat panely do příchytek.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství.
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dílec plotový PILOFOR SUPER FE, 2D, drát 5/6 mm, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!