www.ferospoj.cz :: Odstraňovač silikonu, Den Braven (19.04.2024 - 22:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Odstraňovač silikonu, Den Braven

Odstraňovač silikonu, Den Braven

Odstraňovač silikonu, Den Braven je vhodný k okamžitému použití pro odstranění nevytvrzeného i již vytvrzeného silikonu z různých podkladů, jako jsou např. keramika, zdivo, dřevo, kamen, beton, sklo, kovy a plasty. Snadno odstraní např. zašlé spáry v koupelně či kolem WC. Odtraňovač silikonů neobsahuje aromaty (má minimální zápach) a není agresivní vůči povrchům čištěných materiálů. Součástí balení je i nanášecí štěteček.
Použití není možné na textil a nylon.

Návod pro aplikaci

Před aplikací odstraňovače manuálně odstraňte silikon, např. špachtlí nebo nožem. Na zbylou vrstvu (max. 5 mm) aplikujte přiloženým nanášecím štětečkem odstraňovač na silikon. Nechejte působit. Doba působení se odvíjí od tloušťky zbylé silikonové vrstvy:

1 mm silikonu - cca 4 hodiny
2 mm silikonu - cca 5 až 7 hodin
5 mm silikonu - cca 12 hodin

Odstraňovaný silikon musí být před aplikací odstraňovače suchý. V případě potřeby postup opakujte. Práce s odstraňovačem silikonu je vhodná při teplotách +5 °C až +35 °C.

Čištění

Ruce omyjte vodou a mýdlem ihned po aplikaci. Naneste reparační krém. Během aplikace doporučujeme používat ochranné rukavice.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Odstraňovač silikonu, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!