www.ferospoj.cz :: Obrubník plastový záhonový, délka 1,2 m (28.03.2024 - 17:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Obrubník plastový záhonový, délka 1,2 m

Plastové obrubníky, zahradní, barva šedá nebo hnědá. Bezúdržbové plastové obrubníky jsou výrazně lehčí než klasické betonové, přesto betonový obrubník plnohodnotně nahrazují. Obrubníky z Traplastu lze poměrně snadno upravovat běžnými nástroji na kov či dřevo. Ćelo je opatřeno zámky, díly v délce 1,2 m je tak možné na sebe snadno napojovat.
Plastové obrubníky vykazují vynikající odolnost proti vlhkosti, hnilobě, plísni, houbám apod. Výrobek je možné při projektování úprav Vaší zahrady kombinovat s plastovým záhonovým chodníkem. Při přestavbě záhonu či skleníku oceníte u plastových zahradních doplňků mimo jiné snadnější manipulaci, celková váha prvků umožňuje úpravu zahrady i v jedné osobě. Plastové obrubníky do záhonu Vám umožní rychle oddělit záhon od trávníku, prodej realizujeme po celé ČR za minimální vícenáklady na dopravné.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Obrubník plastový záhonový, délka 1,2 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!