www.ferospoj.cz :: Nůž montérský zahlý, Topex (28.03.2024 - 22:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůž montérský zahlý, Topex

Nůž montérský zahlý, Topex o délce 180 mm. Dřevem obložená rukojeť nože je velmi příjemná do ruky. Disponuje čepelí typu žabka se zámkem (pojistkou) proti náhodnému otevření. Vhodné pro kempování, rybaření, houbaření apod.

Prodej montérských nožů Topex je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůž montérský zahlý, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!