www.ferospoj.cz :: Matice samojistná vysoká, DIN 982, jemný závit, pevnost 8, pozinkovaná (29.03.2024 - 13:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice samojistná vysoká, DIN 982, jemný závit, pevnost 8, pozinkovaná

Samojistná matice DIN 982, s jemným metrickým závitem, pevnost 8. Matice na této produktové kartě jsou zinkované a jsou určené na šrouby se stejným (jemným) stoupáním závitu - na standardních šroubech není funkční!! Samojistné matice obecně se používají k utažení spojů, které jsou namáhány otřesy, vibracemi nebo chvěním. Matice v DIN 982 má vysokou formu a samojistícího efektu je dosaženo s pomocí nekovové vložky. Do spojů, zajištěných těmito maticemi, už nemusíte přidávat žádný další jisticí prvek (např. pérové podložky).
Prodej samojistných matic DIN 982 s jemným závitem je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.  Zinkované vysoké samojistné matice DIN 982 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice samojistná vysoká, DIN 982, jemný závit, pevnost 8, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!