www.ferospoj.cz :: Malta chemická vinylesterová FIS VL 300 T, Fischer (28.03.2024 - 14:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Malta chemická vinylesterová FIS VL 300 T, Fischer

Chemická vinylesterová malta FIS VL 300 T od výrobce Fischer. Jedná se o vysoce účinnou rychle tvrdnoucí chemickou maltu bez obsahu styrénu (obsahuje vinylesterovou pryskyřici a cement) v uzavíratelné kartuši pro beton a zdivo. Kartuše je dodávána společně s dvěma směšovači pro možnost kotvit na více "etap" (další směšovače je možné dokoupit). Nezapomeňte si pro aplikaci pořídit vytlačovací pistoli!

Pro komfortnější kotvení se tato chemická malta vyznačuje delší dobou zpracování i při vyšších teplotách okolí. Chemická malta Fischer je vhodná pro kotvení s použitím roxorů či svorníků (závitové kolíky jsou výše mezi souvisejícími produkty).

Jedná se o velmi ekonomickou variantu kotvení (viz. fotogalerie) od renomovaného výrobce Fischer. Spoj je navíc tzv. statický (u mechanických plášťových a svorníkových kotev je beton či jiný materiál namáhán dynamicky a při kotvení je tak nutné dodržovat minimální vzdálenosti kotev a požadavky na pevnost betonové směsy), zejména při domácích projektech tak nejsou na konstrukční beton kladeny tak vysoké nároky z hlediska jeho pevnosti.

chemická malta Fischer VL 300T - info ve zkratce:

  • rychle tvrdnoucí
  • uzavíratelná kartuše
  • bez obsahu styrénu
  • pro kotvení s roxorem či svorníkem
  • ekonomická varianta kotvení
  • statický spoj
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Malta chemická vinylesterová FIS VL 300 T, Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!