www.ferospoj.cz :: Lignofix pren (19.04.2024 - 16:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lignofix pren

Univerzální chloroprenové kontaktní lepidlo pro lepení savých i nesavých materiálů, jako jsou PVC podlahoviny, linoleum, koberce, korek, dřevo a materiály na bázi dřeva (OSB, DTD, MFD, PDJ atd.), textil, pryž, beton, lité podlahy, dlažba, sklo, umakart, kov aj. Lignofix PREN je velmi vhodný pro lepení podlahových lišt, hran schodů, plošné lepení pryže a měkčeného PVC. Lepený spoj odolává působení vlhosti, ale není vhodný pro trvalý styk s vodou. Lepidlo neobsahuje toluen ani cyklohexan.

Použití: Podklad musí být čistý, suchý, pevný, bez volných částic prachu, mastnot a oleje. Kontaktní lepidlo se na nanese na obě lepené plochy (300-400 ml/m2), ponechá se pár minut (5 - 10) odvětrat - částečně zaschnout (na dotek prstu se plocha jeví jako nelepivá).
Po odvětrání se obě lepené části přitisknou k sobě (lepidlo na lepidlo) čímž dojde k prolnutí vrstev polosuchého lepidla - slepení. Spoj kontaktních lepidel drží již při přitisknutí (výhoda při lepení na svislé plochy), ale je dobré tento spoj stlačit na delší dobu, čímž se spoj zpevní (počáteční tlak na spojované materiály je velmi důležitý). Konečné pevnosti je dosaženo za cca 24 hodin při teplotě 20 °C.
Pozor! Lepidlo se nesmí nechat přeschnout, protože prolnutí vrstev lepidla umožňují zbytky nevytěkaného (nezaschnutého) rozpouštědla.

 Prodej chloroprenových lepidel je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lignofix pren naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!