www.ferospoj.cz :: Lak asfaltový penetrační DenBit BR-ALP, Den Braven (29.03.2024 - 15:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lak asfaltový penetrační DenBit BR-ALP, Den Braven

Asfaltový penetrační lak DenBit BR-ALP Den Braven je flexibilní bitumenová hmota s modifikovaným syntetickým kaučukem. Díky obsahu speciálních chemických přísad umožňuje hloubkovou penetraci podkladu a lze ji použít i u mírně vlhkých podkladů s mikrotrhlinami. Asfaltový penetrační lak odolává vodě, slabým kyselinám i zásadám. Používá se na beton, zdivo, plech, asfalt, eternit, bitumeny, dřevo a eternit v exteriéru. Je vhodný především jako penetrační nátěr betonových a ocelových podkladů, jako podklad pod tepelně svařitelné pásy, pod hydroizolační nátěry a další nátěrové hmoty na bázi organických asfaltů. Lze ho použít i jako protivlhkostní izolaci lehkého typu. Při aplikaci spotřebujete přibližně 0,15 až 0,3 kg na m2.

Prodej asfaltových penetračních laků DenBit BR-ALP Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lak asfaltový penetrační DenBit BR-ALP, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!