www.ferospoj.cz :: Květináč samozavlažovací LINEA RATAN (29.03.2024 - 14:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Květináč samozavlažovací LINEA RATAN

Samozavlažovací květináč z řady LINEA RATAN v různých barevných provedeních v moderním designu je skvělým doplňkem do Vaší domácnosti, zahradu nebo na terasu.
Díky samozavlažovacímu systému květináčů LINEA RATAN už nebudete muset svým květinám domlouvat zalévání u sousedky či známého, zavlažovací květináče se o Vaše květiny skvěle postarají.
Samozavlažovací květináče jsou vyrobeny z kvalitního plastu odolného nárazům či povětrnostním vlivům.  Květináče jsou tak vhodné pro vnitřní i venkonvní použití, odolávají mrazu, slunci nebo dešti.

Rostlina se vkládá přímo do květináče, ve kterém přijímá vodu, stejně jako ve volné přířodě, ze spodu kořenů. Když je rostlina správně zavlažena přebývající voda odtéká mimo kořeny tudýž nedochází k přelití květin a nahnívání.

Samozavlažovací květníky LINEA RATAN jsou vhodné pro pěstování květin doma, v restauracích, hotelích nebo například kancelářích.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Květináč samozavlažovací LINEA RATAN naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!