www.ferospoj.cz :: Kostka brusná elastická, Flexopol (29.03.2024 - 09:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kostka brusná elastická, Flexopol

Univerzální brusné elastické kostky Flexopol v různých hrubostech. Elastické brusné kostky jsou vyrobeny se speciální a unikátní pórovitou strukturou. Díky použité výrobní technologii se nikdy nezanesou a pracují rovnoměrně až do úplného spotřebování (žádné zbytky), což je zásadně odlišuje od běžných brusných prostředků.

Brusná houba Flexopol se spotřebovává rovnoměrně a až do ÚPLNÉHO KONCE ! Díky tomu při práci ušetříte čas i peníze.

Kraje brusných kostek jsou pružné a lehce tvarovatelné (případně vhodné i pro zaříznutí), práce s houbičkou je velmi snadná a pohodlná. Brusné kostky jsou vhodné pro čištění, broušení, leštění, hlazení, matování, očišťování kovů (ocel i nerez), ale používat je můžete i na jiné materiály - dřevo, plast, porcelán, sklolaminát a podobně. Vhodné jsou taktéž pro ostranění starých barevných nátěrů nebo laků.

Brusné houbičky Flexopol můžete používat i Vy - ať již pracujete v průmyslové výrobě, truhlářské či zámečnické dílně, autoservisu nebo v domácí dílně. Více o možnostech využití a vhodnosti jednotlivých houbiček pro konkrétní dílenské činnosti naleznete v dokumentu ke stažení výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kostka brusná elastická, Flexopol naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!