www.ferospoj.cz :: Houpačka LETADLO LIFETIME (29.03.2024 - 00:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Houpačka LETADLO LIFETIME

Houpačka letadlo Lifetime je dětská prolézačka a houpačka ve tvaru letadla. Nabízí mnoho různých způsobů zábavy - prolézání, šplhání, pilotování, houpání atd. Díky ocelové nosné kostře je prolézačka stabilní a bezpečná. Plastové prvky jsou vyrobeny z UV stabilizovaného a vysoce odolného polyetylenu (HDPE), který dobře odolává slunečnímu záření a povětrnostním vlivům. Na slunci nemění barvu a nekřehne. Houpačka od výrobce Lifetime ve tvaru letadla je určena pouze pro domácí a nekomerční využití. Možné použít v interiéru i exteriéru. Celková nosnost je 272 kg.

Prodej houpaček letadlo Lifetime je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Houpačka LETADLO LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!