www.ferospoj.cz :: Hmoždinka univerzální uzlovací UX, bez límečku, výrobce Fischer (28.03.2024 - 11:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka univerzální uzlovací UX, bez límečku, výrobce Fischer

Univerzální uzlovací hmoždinky UX jsou vyrobené bez límečku plastu od výrobce Fischer. V pevném materiálu se tato hmoždinka rozepře a v dutině zauzluje. Je vhodná do mnoha různých materiálů, např. jako hmoždinka do sádrokartonu, hmoždinka do dutých cihel, pro běžné zatížení do materiálů Ytong apod. Díky provedení bez límečku je průvlečná montáž snadnější. Optimální vedení vrutu zajišťují šikmá žebra uvnitř hmoždinky. Díky pojistce ve tvaru pilových zubů se hmoždinka neprotáčí.

Montážní návod a další důležité informace naleznete v dokumentech ke stažení! 

Prodej univerzálních uzlovacích hmoždinek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Uzlovací hmoždinky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených hmoždinek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka univerzální uzlovací UX, bez límečku, výrobce Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!