www.ferospoj.cz :: Hadice zahradní SILVER, čtyřvrstvá, EXTOL PREMIUM (19.04.2024 - 03:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hadice zahradní SILVER, čtyřvrstvá, EXTOL PREMIUM

Hadice zahradní SILVER, čtyřvrstvá, EXTOL PREMIUM

Zahradní hadice SILVER je vhodná pro zavlažování zahrad a skleníků maximálním tlakem až 12 barů, v závisloti na zvolené variantě. Hadice je čtyřvrtsvá a je vyrobena z měkčeného PVC, posílena dvojitým opletem. Své vlastnosti si tato hadice zachovává v rozmezí teplot od -10 °C do +60 °C. Dále má zvýšenou ochranu proti UV záření. Řada EXTOLPREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej hadic zahradních SILVER, čtyřvrstvá, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hadice zahradní SILVER, čtyřvrstvá, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!