www.ferospoj.cz :: Gril plynový California BBQ (28.03.2024 - 14:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril plynový California BBQ

Zahradní plynový gril California je moderním a praktickým řešením pro grilování s přáteli či rodinou bez popelu a zbytků dřevěného uhlí.

Plynové grily California jsou vybaveny třemi hlavními nerezovými hořáky s elektrickým zapalováním a regulací plynu stejně tak jako boční hořák. Nerezové hořáky jsou zakryty kovovým profilem, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho následnému zahoření. Zároveň kovový profil zabraňuje zahřívání pouze jedné strany grilovací mřížky.

Grily California mají dvě menší a dvě větší kolečka pro snadnou mobilitu zahradního grilu. Ve víku grilu zabudovaný vestavěný teploměr, který zajišťuje kontrolu nad optimální teplotou pro grilování.

Na bocích zahradního grilu jsou z obou stran odkládací police na příslušenství, pod levou odkládací plochou je ukryta nádobka pro odložení naložených pokrmů, například připaveného masa na grilování. Pod pravou odkládací plochou je boční hořák. Ve spodní části grilu je uschovaná miska pro odkapávání případného tuku z grilovaného masa, čímž se prodlužuje životnost nerezových hořáků.

Součástí balení zahradního plynového grilu je zdarma redukční ventil a spojovací hadici k plynové láhvi.

K plynovému grilu California je možné dokoupit nerezovou grilovací jehlu, kterou naleznete zde.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril plynový California BBQ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!