www.ferospoj.cz :: Domek zahradní PALRAM SkyLight, LanitPlast (23.04.2024 - 08:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní PALRAM SkyLight, LanitPlast

Zahradní domek PALRAM SKYLIGHT LanitPlast je extrémně odolný a pevný zahradní domek. Konstrukce se skládá z robustního hliníkového rámu a plášť je tvořen polykarbonátovými deskami. Střecha je vyrobena z prosvětlovacího polykarbonátu, který do interiéru propouští světlo. Samozřejmostí je UV odolnost těchto desek, která zajišťuje barevnou stálost a ochranu desek před poškozením od slunečního záření. Polykarbonát časem nekřehne a velmi dobře odolává povětrnostním vlivům a je odolný i vůči krupobití.

Záruka 5 let na zahradní domky PALRAM SKYLIGHT !!!

Vysoce kvalitní a promyšlený zahradní domek PALRAM nabízí:

  • odolnou a masivní konstrukci, která nepodléhá korozi;
  • prosvětlovací střechu s nosností až 75 kg/m2;
  • odolné a téměř nezničitelné polykarbonátové stěny;
  • účinnou ventilaci na obou stranách štítu;
  • protiskluzovou podlahu;
  • zamykatelné dvoukřídlové dveře;
  • snížený nájezd pro snadnější průjezd se zahradním kolečkem nebo sekačkou aj.

 
Domek je dodáván v rozloženém stavu jako stavebnice. Je snadno sestavitelný ve dvou osobách a po sestavení může být přemístěn na libovolné místo. Je možné jej dále ukotvit k zemi. Při koupi kvalitního domku PALRAM odpadají starosti s natíráním stěn a konstrukce, údržbou, rzí, plísněmi apod.

Prodej zahradních domků PALRAM SKYLIGHT LanitPlast je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní PALRAM SkyLight, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!