www.ferospoj.cz :: Domek plastový zahradní LIFETIME STARLET, LanitPlast (29.03.2024 - 16:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek plastový zahradní LIFETIME STARLET, LanitPlast

Bezúdržbový zahradní domek STARLET z trvzeného plastu, s rozšířenou zárukou 10 let, od renomovaného amerického výrobce LifeTime. Moderní zahradní domek dlouhodobě vyřeší nedostatek úložného místa na zahradě. Poslouží k úschově dětských hraček, nářadí do zahrady nebo příslušenství ke grilu či bazénu. Domek je mimojiné vybaven dvojitými dveřmi (včetně pantů/závěsů), pro snažší průchod a uskladnění větších věcí ze zahrady. Sklon střechy činí 30°, což velmi výrazně zvyšuje sněhovou zátěž střechy.

Nosná konstrukce zahradního domku Starlet je vyrobena z vysoce kvalitní oceli. Střecha, dvojité stěny a protiskluzová podlaha jsou oproti tomu vyrobeny z masivního a velice odolného plastu, který zaručuje dlouhou životnost. Plast, který byl použit jako základní stavební prvek výroby zahradního domku je z extrémně odolného polyethylenu vybaveného UV filtrem (nekřehne a nežloutne). Díky všem těmto vlastnostem, které zahradní domek Starlet má, se jedná o bezúdržbový domek s velice dlouhou životností, který odolá jakmýkoliv povětrnostním vlivům. Síla dvojité stěny zahradního domku je 26 mm.

Plastový domek Starlet je dodáván včetně vnitřního vybavení (2x rohový regál, 1x stěnový regál), které Vám pomůže vyřešit vnitřní uspořádání domku. Domek je propracovaný do nejmenšího detailu. Je navržen a vyroben tak, aby i jeho vlastní stavba byla jednoduchá a časově nenáročná. Postavit tento zahradní domek zvládne opravdu každý. Návod ke konstrukci domku naleznete ZDE.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek plastový zahradní LIFETIME STARLET, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!