www.ferospoj.cz :: Deska styčníková, pozinkovaná (28.03.2024 - 12:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska styčníková, pozinkovaná

Styčníková deska

Styčníkové desky jsou vyrobeny z oceli a jejich povrch je ošetřen pozinkováním, díky tomu jsou chráněny proti povětrnostním vlivům, tudíž mohou být použity i u částečně otevřených (větraných) venkovních dřevostaveb. Jedná se o spojovací desky s trny pro stavbu krovu či jiných dřevostaveb a jsou spojovacím prvkem pro tesařské konstrukce.
Styčníkovou desku nejčastěji použijete např. při stavbě krovu, kde vytváří pevné nedemontovatelné spoje dřevo - dřevo. Styčníková deska se zalisovává (případně lze přes "přípravek" i natloukat).

Prodej styčníkových desek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Styčníkové desky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených desek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska styčníková, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!