www.ferospoj.cz :: Čidlo půdní vlhkosti pro zavlažování, EXTOL PREMIUM (28.03.2024 - 17:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Čidlo půdní vlhkosti pro zavlažování, EXTOL PREMIUM

Čidlo půdní vlhkosti pro zavlažování, EXTOL PREMIUM

Čidlo půdní vlhkosti pro zavlažování má konektor na kohoutek s 3/4" závitem a napájení na 3 baterie AA (1,5 V). Čidlo je vybaveno tlačítkem pro spuštění zavlažování při vlhkosti půdy 20, 35 nebo 50 % a také tlačítko pro vypnutí zavlažování při vlhkosti 60, 75 nebo 90 %. Podívejte se i na naší nabídku zahradních hadic.

V nabídce našeho e-shopu naleznete také další pomůcky pro zavlažování včetně časovačů.

Značka EXTOL PREMIUM je určena pro domácí i profi použití. V naší nabídce máme také spoustu ručního nářadí této značky, kterým si můžete vybavit Vaši dílnu.

Prodej půdního čidla vlhkosti je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Čidlo půdní vlhkosti pro zavlažování, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!