www.ferospoj.cz :: Sběrač dešťové vody, FeZn (28.03.2024 - 17:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sběrač dešťové vody, FeZn

Chrlič pro sběr dešťové vody FeZn je ocelový chrlič sloužící ke sběru dešťové vody do sudů apod. Napojuje se přímo do okapového svodu. Chrlič je vyrobený ze žárově pozinkovaného plechu. Chrliče dešťové vody nabízíme v různých průměrech.

Prodej chrličů pro sběr dešťové vody FeZn je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sběrač dešťové vody, FeZn naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!