www.ferospoj.cz :: Český pren E25 EXTRÉM (19.04.2024 - 17:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Český pren E25 EXTRÉM

Univerzální neoprenové kontaktní lepidlo pro spoje mechanicky a tepelně namáhané. Toto lepidlo je vhodné pro lepení dřeva a nesavých materiálů - kovů, skla, plastů (PVC, bakelit, PMMA, tvrdý PS), kůže, koberců, korku, různých druhů pryže atd.
Český pren E25 extrém je velmi vhodný pro lepení podlahových lišt, nábytkářských hran, dýhování menších zakřivených ploch a hran schodů. 

Použití: Kontaktní lepidlo se na nanese na obě lepené plochy (200-400 ml/m2), ponechá se pár minut odvětrat - částečně zaschnout (na dotek prstu se plocha jeví jako nelepivá). Po odvětrání se obě lepené části přitisknou k sobě (lepidlo na lepidlo) čímž dojde k prolnutí vrstev polosuchého lepidla - slepení. Spoj kontaktních lepidel drží již při přitisknutí (výhoda při lepení na svislé plochy), ale je dobré tento spoj stlačit na delší dobu, čímž se spoj zpevní (tlak na spojované materiály je velmi důležitý).
Pozor! Lepidlo se nesmí nechat přeschnout, protože prolnutí vrstev lepidla umožňují zbytky nevytěkaného (nezaschnutého) rozpouštědla.

Obsahuje toluen. Určeno pouze pro profesionální použití (prodej na IČ). Alternativa bez toluenu, prodej pro širokou veřejnost - Český pren E56.
Objemové varianty českého prenu E25 extrém naleznete výše. V balení 0,25 L je aplikace pomocí štětečku ve víčku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Český pren E25 EXTRÉM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!