www.ferospoj.cz :: Žebřík teleskopický s kloubem, různé výšky, G21 (19.04.2024 - 15:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Žebřík teleskopický s kloubem, různé výšky, G21

Hliníkové profesionální teleskopické žebříky s maximální délkou 3,8 nebo 5m
Štalfe jsou vyrobené z lehkých hliníkových materiálu proto ani jejich váha není vysoká, pouze 15 kg (18kg). Díky použití duralových profilu se z hliníkových štaflí stávají pevné a odolné štalfe pro profi využití. Vhodné jsou ale také pro práci v domácnosti,.dílně nebo zahradě, kde lze plně využít všech jejich užitných vlastností. Konstrukční prvky štaflí, stupnice i zámky jsou vyrobeny dle ergonomických zásad a ulehčují tak intuitivní používání štaflí.
Příčky štaflí lze jednoduše nastavit dle potřeby - všechny mezery by měli být shodné. Každá příčka štaflí je opatřena párem pojistek zamykacího mechanismu. Každá příčka musí být bezpečně uzamčena a zajištěna aby při používání štaflí nedošlo k jejímu uvolnění.
Délku štaflí lze libovolně nastavit dle typu zakoupených štaflí.
Díky možnosti hliníkové štafle složit do minimální délky jsou dobře skladné v různých menších prostorách domácnosti nebo firmy a také je jednoduché štafle přenášet nebo převážet.

Zásady správného používání a zacházení s hliníkovými teleskopickými žebříky naleznete v příloze - návod na teleskopický žebřík

V našem sortimentu naleznete i další provedení štaflí určených pro profi i domácí využití.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Žebřík teleskopický s kloubem, různé výšky, G21 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!