www.ferospoj.cz :: Žebřík teleskopický, různé varianty, G21 (23.04.2024 - 23:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Žebřík teleskopický, různé varianty, G21

Hliníkové profesionální teleskopické žebříky ve čtyřech variantách v různých délkách.
Žebříky jsou vyrobené z lehkých hliníkových materiálu proto ani jejich váha není vysoká, pouze 5,4 kg až 11 kg (dle každé jednotlivé varianty). Díky použití duralových profilu se z hliníkových žebříků stávají pevné a odolné žebříky pro profi využití. Vhodné jsou ale také pro práci v domácnosti,.dílně nebo zahradě, kde lze plně využít všech jejich užitných vlastností. Konstrukční prvky žebříků, stupnice i zámky jsou vyrobeny dle ergonomických zásad a ulehčují tak intuitivní používání žebříků při různých pracích.
Příčky žebříků lze jednoduše nastavit dle potřeby - všechny mezery by měli být shodné. Každá příčka  je opatřena párem pojistek zamykacího mechanismu. Každá příčka musí být bezpečně uzamčena a zajištěna aby při používání štaflí nedošlo k jejímu uvolnění.
Délku žebříku lze libovolně nastavit dle typu zakoupených štaflí.
Díky možnosti hliníkový žebřík složit do minimální délky je dobře skladný v různých menších prostorách domácnosti nebo firmy a také je jednoduché žebřík přenášet nebo převážet.

Zásady správného používání a zacházení s hliníkovými teleskopickými žebříky naleznete v příloze - návod na teleskopický žebřík

V našem sortimentu naleznete i další provedení štaflí / žebříků určených pro profi i domácí využití.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Žebřík teleskopický, různé varianty, G21 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!