www.ferospoj.cz :: Zatloukač kotevních hrotů (28.03.2024 - 17:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zatloukač kotevních hrotů

Zatloukač kotevních hrotů

Zaloukač kotevních hrotů je nástroj pro rychlé a bezpečné zatloukání kotevních hrotů. Zatloukač se umístí do objímky a přes něj se palicí koteví hrot natluče do země. Díky zatloukači se kotevní patka nijak nepoškodí a bude do země zatlučena rovně a bezpečně.

Použití zatloukače kotevních hrotů

Zatloukač se používá při práci se zatloukacím kotvicím hrotem s objímkou, který je ideálním řešením pro kotvení dřevěných staveb bez nutnosti betonáže.

Zatloukač je vhodný pro použití při práci se zatloukací kotevní patkou s čtvercovou objímkou, která se používá při kotvení čtvercových trámů a sloupků i se zatloukací kotevní patkou s kulatou objímkou, která se používá při kotvení dřevěných kulatých trámů a kulatých sloupků.

Prodej zatloukače kotevních hrotů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zatloukač kotevních hrotů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!