www.ferospoj.cz :: Zástrč lisovaná jednoduchá (20.04.2024 - 09:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zástrč lisovaná jednoduchá

Zástrč lisovaná jednoduchá je vyrobená z oceli a ošetřena proti korozi žlutým galvanickým zinkováním. Zástrče patří mezi kování, jehož využití se nabízí na různých konstrukcích od dveří, přes okenice až po vrata či brány. Slouží přitom ke kvalitnímu zajištění proti nechtěnému otevření. Zástrč je primárně určena k využití na křídlech bran, a to i díky své povrchové úpravě. Nanesení vrstvy zinku na ocel totiž zvyšuje odolnost proti působení korozivních procesů, takže uplatnění této zástrče brány je vskutku velmi široké. Montáž zástrče je velmi jednoduchá a probíhá za pomoci několika vrutů do dřeva. 

Prodej dveřních a okenních zástrčí je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zástrč lisovaná jednoduchá naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!