www.ferospoj.cz :: Vrut se zápustnou hlavou Torx drážka, plný závit, nerez A2 (23.04.2024 - 10:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut se zápustnou hlavou Torx drážka, plný závit, nerez A2

Nerezové vruty se zápustnou hlavou, Torx drážka (TX), nerez ocel A2.

Univrut A2 (nerez) s širokou škálou využití ve vašich speciálních projektech, např. při stavbě venkovní terasy, pergoly či jiných staveb ve venkovním prostředí, kde by běžný ocelový vrut korodoval.
Hlava nerezového vrutu je zápustná do připevněnovaného materiálu, vruty na této materiálové kartě mají plný závit. Torx "hvězdička" s hlavou ve tvaru 6-ti hranné růžice umožňuje lepší přenos kroutícího momentu, díky tomu nedochází k takovému opotřebení bitů či drážky vrutu jako u provedení PZ (křížová drážka).
Rozměrové varianty nerezového vrutu se zápustnou hlavou a Torx drážkou naleznete výše, tento nerezový spojovací materiál u nás můžete nakoupit v ucelené rozměrové řadě. Prodej vrutů realizujeme po celé ČR za minimální náklady na dopravné (viz. výše), sleva 5% pro všechny registrované zákazníky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut se zápustnou hlavou Torx drážka, plný závit, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!