www.ferospoj.cz :: Vrut do dřeva s čočkovou hlavou a křížovou drážkou PZ, s těsnící podložkou 15mm, nerez A2 (28.03.2024 - 19:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut do dřeva s čočkovou hlavou a křížovou drážkou PZ, s těsnící podložkou 15mm, nerez A2

Nerezový vrut do dřeva s čočkovou hlavou, křížovou PZ drážkou a 15 mm těsnící podložkou je normovaný klempířský vrut podle DIN 7995P. Vrut je vyroben z nerezové oceli A2, takže velmi dobře odolává povětrnostním podmínkám v exteriéru. Má čočkovou hlavu s křížovou drážkou a 15 mm těsnící pryžovou podložkou. Vrut má částečný závit do dřeva. Používá se především při instalaci klempířských prvků.

Prodej vrutu do dřeva s čočkovou hlavou, křížovou PZ drážkou, 15 mm těsnící podložkou, nerez A2 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut do dřeva s čočkovou hlavou a křížovou drážkou PZ, s těsnící podložkou 15mm, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!