www.ferospoj.cz :: Vrut do dřeva podlahový se zápustnou malou hlavou, TORX, žlutý pozink (28.03.2024 - 14:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut do dřeva podlahový se zápustnou malou hlavou, TORX, žlutý pozink

Vrut do dřeva podlahový se zápustnou malou hlavou, TORX, žlutý pozink

Podlahový vrut do dřeva má zápustnou hlavu (s úhlem 60°) a je ideální pro upevňování podlahových palubek z masivního dřeva. Vrut má úzkou zápustnou hlavu, která byla navržena k upevňování palubek s profilem pero - drážka. Hvězdicová drážka TX přenáší upínací sílu nejlépe a bit je nejstabilnější. Speciální tvar hlavy a závitu zabraňuje praskání desky. Částečný závit vrutu má silný upínací účinek při upevnění desky na dřevěnou mřížku.

Výhody

  • Vrut má zápusnou hlavu pouhých 6 mm (úhel 60°) a používá se pro pokládku teras a podlah. Tento vrut je speciálně navržen pro podlahové krytiny s profily pero - drážka.
  • Montáž velmi urychluje závit PowerFast, který je vedený až ke špičce vrutu, a proto se do dřeva jednoduše zakousne.
  • Speciální tvar závitu zabraňuje štípání dřeva, takže je vhodný pro luxusní exotické dřevo.

 

Vruty se zápustnou hlavou využijete, ať jste profesionál, nebo kutil. Použití je velmi snadné a rychlé. Pro nejrychlejší montáž doporučujeme buď aku šroubovák (aku vrtačku) nebo rázový utahovák. Kompletní rozměrovou řadu všech průměrů a délek naleznete v tabulce variant výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut do dřeva podlahový se zápustnou malou hlavou, TORX, žlutý pozink naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!