www.ferospoj.cz :: Vrut do cementotřískových desek, s malou hlavou a křížovou drážkou, zinek žlutý (19.04.2024 - 21:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut do cementotřískových desek, s malou hlavou a křížovou drážkou, zinek žlutý

Pozinkovaný vrut do CETRIS desek je speciální druh vrutu pro uchycení cementotřískových desek k předpřipravené konstrukci, či profilovaným roštům, ke kterým se desky také kotví. V současné době se jedná o jeden z nejrozšířenější způsob dokončování výstavby.

Jedná se o speciální vruty, které umožňují pevné připevňování, ať už k další CETRIS desce v systému plovoucích podlah, nebo pro připevnění desek na vodorovné a svislé dřevěné konstrukce, jako jsou například podlahy, příčky, podhledy, apod. 
Pro pohon vrutu je k dispozici hluboká drážka PHILLIPS (PH) ve tvaru jednoduchého kříže, který zajistí bezproblémové zašroubování. Tento typ drážky je nejpoužívanější, a to především mezi domácími kutily.

Všechny naše varianty jsou povrchové upraveny žlutým galvanickým zinkem, který chrání vrut před korozí. Při šroubování vrutu významně redukuje tření a současně s konstrukcí vrutu tak umožňuje pohodlně zašroubovat vrut bez předvrtání.

Vrut je vyroben s dvouchodým závitem Hi-Low s malou zápustnou hlavou, která zajišťuje zašroubování celého vrutu. Při kotvení by vrut do dřevěné konstrukce měl zasahovat minimálně ze 2/3 své délky, pro přichycení podlahových desek postačí užít vrut, jehož délka přesahuje o 20 mm tloušťku desky.

Výhody vrutů do CETRIS desek:

dostatečně ostré špičky pro rychlý náběh do desky
spojování materiálů bez praskání materiálu
dostatečně hluboká drážka pro snadnou montáž

Prodej vrutu do cementotřískových desek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

Využití vrutů pro práci s CETRIS deskami:

Stěny – při výstavbě rodinného domu, dřevostaveb, rekonstrukcí apod.
Fasády – pro ochranu obvodových konstrukcí před účinky povětrností
Podlahy – při sanaci starých dřevěných podlah nebo také plovoucích podlah
Střechy – pro záklop nosné konstrukce nebo jako nosič střešní krytiny
Podhledy a sokly – pro obložení stropních trámových konstrukcí nebo k přesahu nosní konstrukce
Protipožární aplikace – při ohraně stavebních konstrukcí před požárem 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut do cementotřískových desek, s malou hlavou a křížovou drážkou, zinek žlutý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!