www.ferospoj.cz :: Vrták do betonu, válcová stopka, Mungo (28.03.2024 - 12:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrták do betonu, válcová stopka, Mungo

Příklepový vrták s válcovou stopkou MUNGO je ocelový profesionální vrták od švýcarského výrobce MUNGO. Je určen pro příklepové vrtání do betonu, plné cihly, kamene, pískovce nebo sádry. Je vhodný i pro profesionální intenzivní používání. Má jednostranně broušený karbidový hrot, který umožňuje dobrý odvod prachu a zaručuje dlouhou životnost. Vrták disponuje válcovou stopkou. Ucyhcení do standardního sklíčidla.

Prodej příklepových vrtáků s válcovou stopkou MUNGO je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrták do betonu, válcová stopka, Mungo naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!