www.ferospoj.cz :: Vrtačka příklepová, výrobce Graphite (29.03.2024 - 13:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtačka příklepová, výrobce Graphite

Příklepová vrtačka v provedení 550 W nebo 1050 W je elektrické nářadí, které každý z nás velmi dobře zná. Dnes je již nedílnou součástí každé domácnosti, dílny, údržby či průmyslové výroby. Robustní ergonomická konstrukce a dlouhý napájecí kabel usnadňují práci v těžko přístupných místech. Příklepová vrtačka je nenahradiletný stroj při vrtání do cihel, betonu, kamene, plastu či kovu. Díky silnému motoru, kvalitní převodovce a velmi silnému příklepovému mechanismu zdolá prakticky jakoukoliv překážku. Samozřejmostí je vypnutí příklepu, pravý a levý chod stroje nebo doraz. Soulad s evropskými standardy zaručuje certifikát CE.

Prodej příklepových vrtaček Graphite je realizován v ucelené řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtačka příklepová, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!