www.ferospoj.cz :: Vodováha AZM magnetická SOLA (28.03.2024 - 17:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vodováha AZM magnetická SOLA

Magnetická vodováha SOLA  je vyrobena z hliníku a následně eloxována. Tato magnetická profilová vodováha disponuje rozměry 50 x 24 mm. Přesnost magnetické vodováhy uváděná výrobcem je 0,029° = 0,5 mm/m ve vodorovné poloze a 0,043°= 0,75 mm ve svislé poloze. Vodováha je vhodná pro použití na stavbách, v dílně či při různých montážích.

Prodej magnetické vodováhy je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.

Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených vodováh Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vodováha AZM magnetická SOLA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!