www.ferospoj.cz :: Vidlicový čep, typ ES, dle DIN 71752ES, pozinkovaný (19.04.2024 - 06:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vidlicový čep, typ ES, dle DIN 71752ES, pozinkovaný

Vidlicový čep typu ES je speciální spojovací prvek, sloužící ke spojení a zajištění proti vysunutí dvou částí (např. dvou trubek). Čep je díky své konstrukci velmi efektivní. Je vyroben z oceli a následně je povrchově upraven bílým galvanickým zinkem. Odpovídá technické normě DIN 71752ES.
V tabulce výše naleznete několik rozměrových variant vidlicového čepu. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Vidlicové čepy DIN 71752 ES můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vidlicový čep, typ ES, dle DIN 71752ES, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!