www.ferospoj.cz :: Vidlicová hlava, typ G, dle DIN 71752ES, pozinkovaný (28.03.2024 - 15:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vidlicová hlava, typ G, dle DIN 71752ES, pozinkovaný

Vidlicová hlava DIN 71752ES, speciální spojovací prvek, který slouží ke spojení a zajištění proti vysunutí spojovaných součástí. Vidlicová hlava je díky své konstrukci velmi efektivní. Spojovací prvek na této produktové kartě je vyrobený z oceli a galvanicky pozinkován. Odpovídá technické normě DIN 71752ES.
O rozměrových variantách, balení či aktuální ceně a dostupnosti se více dozvíte v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Vidlicovou hlavu DIN 71752 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vidlicová hlava, typ G, dle DIN 71752ES, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!