www.ferospoj.cz :: Utahovák rázový aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite (28.03.2024 - 15:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Utahovák rázový aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite

Utahovák rázový aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite je určen k zašroubování a vyšroubování vrutů a šroubů do dřeva, kovu, plastů. Umožňuje práci s vysokými rychlostmi (až do 2200 ot./min.) a poskytuje vysoký točivý moment (180 Nm). Točivý moment je generován jako okamžitý obvodový ráz, proto je působení zařízení na ruce operátora během zavrtávání malé. Sklíčidlo pro upínání nástroje 6,35 mm (1/4") je přizpůsobeno pro práci s nejčastějším typem šroubovákových nástavců/bitů. Zařízení je vybaveno elektrickou brzdou motoru, která umožňuje rychlé zastavení vřetene, a diodou LED, která osvětluje pracoviště. Ergonomický tvar rukojeti a optimalizovaná celková délka utahováku umožňují pohodlnou práci ve všech podmínkách.

Akumulátorový rázový utahovák Graphite je kompatibilní s akumulátory Energy+ o kapacitě 2 Ah nebo 4 Ah, které můžete stejně jako nabíječku dokoupit zvlášť. Tyto baterie lze pak používat i do jiného nářadí GRAPHITE.
Prodej rázových utahováků Graphite Energy+ 18V je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

  

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Utahovák rázový aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!