www.ferospoj.cz :: Úhelník spojovací pozinkovaný, bez prolisu, síla 2 mm (20.04.2024 - 17:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Úhelník spojovací pozinkovaný, bez prolisu, síla 2 mm

Spojovací tesařské úhelníky jsou vyrobeny z ocelového plechu o síle 2 mm, který je následně galvanicky pozinkován. Galvanický zinek poskytuje spojovacímu tesařskému úhelníku základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Spojovací úhelníky nejčastěji využijete při spojování různých latí, trámků či trámů na kolmo do pravého úhlu, dřevěné prvky tak nemusejí být pracně tesařsky provázané.

Úhelník Vám však v mnoha "projektech" poslouží také jinak, např. jako držák poličky.

Spojovací úhelník

(kliknutím na obrázek jej zvětšíte)

Prodej spojovacích tesařských úhelníků je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Tesařské úhelníky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených úhelníků Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Úhelník spojovací pozinkovaný, bez prolisu, síla 2 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!